Hej på er såhär på skottdagen. Det är måndag men jag känner mig trots det ganska glad och nöjd med livet. Jag har haft en kanonhelg. I fredags kväll kom Fillan och Sofia hit, jag hämtade upp dom på stationen vid halv åtta och vi köpte med oss thaimat hem och hade det mysigt med film. På lördagen började vi dagen med en shoppingtur i Marieberg. Jag köpte lite småsaker bland annat en ny foundation, en beautyblender och solglasögon. Vi käkade lunch på mitt favoritsalladsställe. Sedan åkte vi hem och chillade lite framför en film innan vi tog bussen in till stan för att käka middag. Vi körde på hamburgare på Pitchers, sjukt goda burgare. Vi var hemma till åtta för att se på Mello. Vi köpte med oss, vin, kladdkaka, grädde och glass och bara mös framför mello. För att sammanfatta årets artister så tycker jag att Oscar Zia ska vinna. Är helt besatt av hans låt, den är så jäkla bra. Den går på repeat på min spotify. På söndagen käkade vi frozen yoghurt ute i solen! hur underbart!? jag låtsades att det var sommar. Fillan och Sofia tog bussen hem vid två. Jag tittade ifatt lite serier jag missat och satan vilka avsnitt det var. Ska berätta mer om det i ett senare inlägg för jag måste skriva av mig. Jag körde ett jympa stationspass på kvällen. Det är verkligen mitt favoritpass! Det är sådär spyjobbigt samtidigt som det är helt sinnessjukt roligt och det är alltid så bra stämning. Känner mig så glad varje gång jag går därifrån. 
 
Idag har jag varit i skolan, jag och min grupp arbetade med en uppgift och jag var hemma runt halv två. Och hör och häpna men jag har ingenting att plugga! Jag skrev klart min stora uppgift i torsdags, trots att jag planerat att skriva på den i helgen och helt plötsligt hade jag ingenting att göra. Vi får en nya uppgift på torsdags så jag behöver inte plugga någonting fören då. Imorgon har jag ett seminarium på förmiddagen men sedan är jag ledig hela onsdagen, utan plugg! Hallelulja. Jag ska snart åka till träningen. Jag och Felicia ska dansa fuego. Det blir hennes första friskispass, ska försöka lura in  henne i det. Det ska bli kul, jag har inte kört fuego i Örebro så vi får hoppas att det inte är svårare än i Norrköping för jag är sämst. 
Jag åker hem till Norrköping på torsdag eftermiddag och stannar tills tisdag nästa vecka. Ska bli så himla skönt. Har haft sådan jäkla hemlängtan de senaste veckorna. 
Dags att börja förbereda mig för träningen. 
puss