Ahh sista gången jag  skriver november i rubriken! imorgon är det första december. Då ska jag upp och göra god adventsfrukost och tvinga familjen att se på julkalendern. Åh faan vad jag älskar december. Vi åt föresten lite julmat igår. Det var dödligt gott med Janssons!
 
Började dagen med ett träningspass! Som gick riktigt bra. Körde ett medel igår också men då var jag så jävla seg. Orkade ingenting. Men det tog jag igen idag! Efter en snabb dusch tog fillan och jag bussen in till stan för vår årliga julklappsshopping. Vi är så snåla och idélösa att vi köper alla paket ihop haha. Nån fördel ska man väl ha för att man är tvilling! Hittade ganska mycket faktiskt. Har bara några paket kvar, bland annat Fillans då! Vi köper aldrig födelsedagspresenter till varandra, utan tar det som julklappar istället. Också en fördel med att vara tvilling och fylla år två veckor innan julafton! Är helt död i benen efter träningen och shoppingen! Kan knappt röra benen! 
 
Nu blir det en sen middag framför så mycket bättre. 
Puss
 
Haha ni ska bara veta hur det låter när ens 12åriga lillebror spelar GTA med en engelsman i rummet bredvid: "oh shit fuck, sorry man, i got it, run, die DIE DIE" 
Typ så! På dålig engelska. Det sitter jag och lyssnar på. Haha nu kom han in och frågade "hur säger man, skärmen har frusit på engelska?" Ja, han fick då inga gener av mig inte