Hello! Nu har jag tagit helg! Så jävla skönt! Är alltså ledig fram till måndag eftermiddag! Började morgonen med en körlektion som gick bra, men lämnade ändå körskolan med ångest. Det är ett sådant jävla hoppande mellan olika körskolelärare och jag måste hela tiden visa vad jag kan för den nya, trots att jag redan gjort det och klarat det. Har kört massor med lektioner som enligt mig var helt onödiga. Det kostar liksom en del att ta körkort, jag vill inte köra mer än vad jag behöver. Visst, jag är inte världsbäst på att köra bil men jag borde ha kommit längre. Just nu känner jag att jag skiter i allting! Jag får väl köra hundra lektioner, jag orkar inte bara för att de inte kan kommunicera med varandra! 

Min morgon var alltså lite sådär. Men väl i skolan blev det bra när jag och Sanna spelade in två reklamfilmer. Haha de blev så bra!... Just det, jag hade pluggat in 80 glosor till engelskan idag, jag kunde dem verkligen och var så taggad på det här stora ödesbelagda glosförhöret som vi pratat om i flera månader. Men så har vi bara förhör på 12 stycken! Så jävla irriterande. 68 jävla glosor åt helvete. Visst, nu tänker ni att jag i alla fall har lärt mig massor, men dessa ord kommer jag aldrig att använda för de är så konstiga. Vet inte ens vad många av de heter på svenska! Seriöst jag hade lärt mig "anthropomorphization" och "polyphiloprogenitive" utantill! Haha surt. Men jag klarade i alla fall av dagen. På vägen hem köpte jag med mig naturgodis och la mig i solen och läste! Bestämde mig för att under de kommande lediga dagarna inte bry mig om framtiden, om körkortet, om skolan och allt annat som gör mig så stressad. Jag ska bara va! 

Jag lagade min världsgoda fisksoppa till middag! Så god. Runt åtta var jag faktiskt så hurtig att jag tog en löprunda. 5 km blev det! Och det gick så himla bra! Älskar att springa på kvällen när det fortfarande är lite varmt ute. Nu har jag ätit upp naturgodiset, tittat på top model, krypit ner i sängen och ska nu se på biggest loser. Ska njuta av en sovmorgon imorgon!
Puss