Hej och glad 1:a advent på er! Så sjukt att julen redan närmar sig! Var tog hösten vägen? Jag har nu bott i Örebro och pluggat på universitetet i fyra månader! Helt galet. 
Igår hade jag en dag med mycket julkänsla. Började dagen med träning. Sedan spenderade Emma och jag eftermiddagen med julshopping i Marieberg köpcentrum. Köpte lite julklappar och inslagningspapper och sådant. Köpte också ett datumsljus som jag har tänt nu. Hela mitt rum blir så mysigt bara på grund av det där ljuset. Började tända det igår eftersom det är ett tjockt blockljus Jag tänkte att det tar så långt tid för det att brinna ner. Men nu är det redan nere på den 3:e december så jag kanske borde släcka det. På kvällen åt jag lite god mat. Kom på att jag borde läst en bok till skolan så jag fick sätta mig med den klockan sju en lördagskväll. Efter lite film somnande jag straxt efter elva. Men det var bra, för idag gick jag upp tidigt. Åkte nämligen med Kåren till Bodaborg. Jag, Dzcjena och Lina hade anmält ett lag. Vi åkte buss dit vid tio redan. Och det var så satans roligt. Boda Borg är ju typ som fångarna på fortet. Det är massor med celler eller quests som det heter där, som innehåller massor med utmaningar som ska lösas. Allt från gåtor till extremt fysiska hinderbanor. Jag var på Boda Borg i Sävsjö för typ 6 år sedan, men minns inte supermycket därifrån. Idag var det i alla fall superkul! Är helt slut i kroppen med tanke på hur svåra banor det var. Ett riktigt träningspass! Förutom lunchpaus så höll vi på från elva till fem. Alla borde åka till Bodaborg! Så himla skoj. Har blåsor i händerna och flera blåmärken på benen. Vi tog det på fullaste allvar. Trots att vi var ganska dåliga. Snacka om kanonsöndag i alla fall. 
Nu har jag ätit lite, duschat och tittat på solsidan. Ska gå och lägga mig nu tänkte jag. Är trött, både i hjärnan och kroppen. Imorgon ska jag till skolan vid tio. 
Hoppas ni har haft en bra helg. 
 
Tog inga bilder inne på själva Boda Borg, men här är en bild på hela gänget som åkte.