hejsan! morsan hejsan stabben. nej vad kom det ifrån? 
 
 
i alla fall haha, hej på er, har inte lagt upp midsommarbilderna som jag lovat, men jag ska försöka hinna med det imorgon. Jag har dem inte i min dator just nu. 
 
Men här har ni bilder på mina sommriga fynd jag gjorde idag. Jag har sparat pengar som en galning i flera månader men nu kändes det sjukt skönt att köpa lite kläder till min glesa sommargarderob. 
Båda är från Gina. 
 
 
 
Jag hittade bar bild på det ena linnet, som är virkat. Den andra är mörkblå med en djup ringning i ryggen. Najsbajs
 
 
Var för övrigt hoss tandläkaren imorse och lagade tandställningen som hade lossnat, det tog typ fem minuter. Sedan har jag suttit på teorikursen på körskolan i typ tre timmar! sista timmen gick sjukt långsamt, men nu får jag börja övningsköra tjohoo!  Doch upptäckte jag hade under syntestet att min syn inte är den bästa. Men jag blev godkänd, men jag ser inte så bra på långt håll med höger öga. Men det är ingenting som gör någonting.
 
Sedan har jag tittat på fotboll och varit sjukt irriterad på tyskarna. Sätt in bollen för fasen. De har spelat så bra fotboll och så nu bara skiter sig allt, Men det blir nog Spanien som får min röst på söndag. Heja, heja
 
 
 
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och se på OC. Imorgon ska jag träna vid tolv och sedan åker vi ner till landet där vi får besök av Faster Annika och Björn. Det blir skojsigt eftersom vi ses väldigt sällan.
 
godnatt på er bajskorvar. (nostalgitrip tillbaka till kissochbajsåldern eller nått?) 
 
 
hihi puss