Hej! Ligger nerbäddad i sängen och tittar på Modus. Hur spännande är inte det? Så bra! 
Idag har jag varit ledig men har pluggat större delen av dagen. Började ordentligt med tentaplugget som är om en vecka. Just nu känns det inte som om jag kan någonting och det är så jäkla svårt att veta vad faan man ska plugga på. Men det löser sig säkert. Det är bara att plugga och plugga. Annars har jag varit och tränat. Körde ett medelpass. Det är så skönt att kunna träna igen. Jag gymmade igår och i måndags också. Känner av foten litegrann, men det är inte smärta. Den bara känns lite. Men inget farligt. Imorgon tänkte jag köra ett till medelpass. Jag var också och shoppade en halloween outfit. På lördag blir det Halloweenfest på en nattklubb nämligen. Är galet taggad. Man hoppas ju också att jag kommer vara extra glad då också eftersom att Norrköping vunnit SM-guld då. Hoppas, hoppas. De förtjänar att vinna så himla mycket. Jag kommer typ inte våga kolla på matchen haha. Men det vore så grymt om de vann! Jag minns liksom hur jag gick på superettanmatcher på parken och det vara bara några år sedan. Och nu kommer de vinna allsvenskan! Lycka! 
 
I alla fall, jag improvoserade lite med min outfit, för jag hade inga ideer. Har köpt en svart mantel med luva och en vit läskig mask och lite smink. VI får se lite vad det blir av det. Jag typ skrämmer mig själv med masken när jag tittar mig i spegeln. haha. Men så ska det va. Läskigt. Ingen slampig bunny. Det är inte riktigt jag he he. Dock får man klä sig precis hur man vill! 
Imorgon har vi en stor redovsining som jag försöker förtränga att vi har. Känner mig inte alls säker på det jag ska säga. Och nu är det inför hela klassen. Och vi ska hålla på från 09.00-16.00 så det kommer att bli en lång dag. Men sen är jag ledig på fredag och hela veckan fram till tentan. Men då måste jag såklart plugga massor. 
puss
 
Ett smakprov på min outfit haha