Hej! Idag kom lilla Sammy hem till oss och ska bo hos oss i en vecka. Världens gulligaste hund! Fast han vågar inte gå i våra trappor. Så nu sover han i vardagsrummet och vågar inte gå upp. Men det ska bli kul att ha en mysig hund hemma hos oss! 

Annars har jag inte gjort mycket idag, har varit ledig. Jag har städat mitt rum, tränat med Angelica och haft en mysig kväll med mamma och syster. Och Sammy såklart. Imorgon ska jag antagligen börja dagen med träning. Men medelpasset har blivit utbytt till ett bas, så vet inte om jag ska skita i det och ta en löprunda istället. Vi får se. 
Åh imorgon ska vi på Harry Potter utställningen! Det har inte blivit av under sommaren men nu äntligen. Jag är, som ni kanske märkt, världens största Harry Potter fan! Alltså riktigt nördig så jag kommer verkligen go full on nerd imorgon! Jag har ju som ni märker en tendens att bli lite besatt av saker haha. Jag ser ju inte bara på serier som normala människor, utan jag blir besatt och tar reda på allt om karaktärerna, skådespelarna, inspelningen, säsonger och allt man kan veta om en serie haha. Likadant med Harry Potter, jag tycker det är jättekul att göra tester för att ta reda på ville elevhem jag tillhör, vilken trollstav som passar mig och vilken Patronus jag har! Haha sån är jag. En nörd! Men det är ju kul! 
Men det ska bli jävligt kul i alla fall. 
Men nu ska jag sova.
Puss