Hej bloggen! En dag kvar av 2014! Känns så jäkla konstigt. Ett år jag alltid kommer att minnas. Året jag tog studenten. Hur kan det redan vara 2015? Det är femton år sedan milleniumskiftet! Det är så galet. Vet inte vad jag förväntar mig av det nya året. Ingenting. Allt känns väldigt ovisst. Vi tar det som det kommer. 

Nu är jag i alla fall hemma från Stockholm. Har haft tre superbra dagar. Hängde alltså på kusin som åkte dit för att träffa sina kompisar. Har träffat massor med härliga människor, ätit gott och haft en heldag med shopping! Härligt! Fick med mig tre nya tröjor hem. Tack Angelica för att vi fick följa med och tack Frida för att vi fick sova på din soffa. 

Trots att jag aldrig bott där kan jag känna sådan nostalgi när vi åker till Stockholm och framförallt Tullinge där då mina kusiner bodde fram tills de flyttade till Norrköping för två år sedan. 
Det var alltid sådana förväntningar när vi körde dit på fredagskvällen för att vara där en hel helg. Vi träffades inte så ofta då så den glädje och förväntan jag kände över att får vara där och träffa min stor idol,  kusin Angelica var enorm. Saknat Tullinge! Och jag saknar att ha en anledning att åka till Stockholm. Så kul att få vara där i några dagar. 
Självklart tog jag inte en enda bild. 

Idag har jag tränat för första gången på en och en halv vecka. Är äntligen frisk och det var så skönt. Ska upp och träna imorgonbitti också. Sedan åker jag, Amanda, Sofia och Fillan ner till landet för att fira in det nya året. Det blev bäst så, skönt att bara va. Ska bli kul. 
Men nu ska jag ta och sova. Faan vad min mage kurrar. Längtar till frukost.
Uppdateringen blir lite hackig nu när jag far runt, så vi får se när nästa inlägg kommer upp. På landet hänger allt på internetuppkopplingen. 
Puss