hejsan. Gud vad hemskt det känns att inte ha uppdaterat någonting på nästan en vecka. Jag har bara tillgång till internet hoss mormor för det är så segt på mobilen här. men jag ska försöka att uppdatera oftare.


Midsommar var jätterbra! Vi åkte traktor, sjöng snappsvisor, dansa runt midsommarstången, käka tårta, lekte lekar, spela brändboll, grillade, körde solvalla och djungelnsdjur. Om nu det låter normallt. haha det var en jättebra midsommar i alla fall. Amanda och linnea stannade till på söndagen och för att vara ärlig så gjorde vi typ ingenting på lördagen. Det regande så det fanns inte så mycket att göra.

Igår däremot kom det riktigt fina vädret. 25 garder varmt och sol. Igår tog jag det första riktiga doppet. Man kunde vara i och simma. Det var väl inte jättevarmt, 17 grader kanske? men det funkar. På kvällen åkte vi inte till viken och handlade och käkade ute där. Mysigt. Idag ska vi nog gå bort till kusinernas stuga (som inte är där) bada där. Dom har brygga så man kan hoppa. Ikväll ska familjen göra sin årliga "första kvällen på smestern" eller aa, nu blir det andra kvällen. Vi tar med oss grill ner till vattnet och grillar och badar där och har det mysigt.

Vad händer mer  veckan då. Inte supermycket. Oscars kompis ossian kommer hit och stannar tills på fredag, då hans mamma och lillebror kommer och sover över en natt. På torsdag ska mormor och morfar ta oss med ut och äta, typ som att fira att vi slutat skolan. Så vi ska åka ut till gryt och äta där. Mums


Just det, jag blev uttagen till DM- matchen som vi hade igår. men jag var tvungen att tacka nej, på grund av min tå som är värre en någonsin nu. Men dom där underbara tjejerna freking vann matchen!!! på straffar till och med!  så nu är smedby Ais i DM-final!  haha vore det i nte lite kul om vi förlorade serien och vann DM haha. Jag önskar att jag kunde fått vara med.

jag har inga bilder att bjuda på, men det kanske jag kan fixa senare i veckan Nu ska här badas. Puss