Hello! Tittade precis på den nya svenska deckaren, Modus. Så himla spännande! Ska försöka hinna med att se det varje vecka. Är inte så bra på att se på tv "direkt". Kollar alltid i efterhand på play-tjänster. Men nu när jag har en stor tv får jag försöka kolla mer på tv i realtid, när jag för en gång skull har något som visas på svensk tv att följa. Alla andra serier måste jag ju titta på datorn, eftersom de bara visas i USA, eller för att de visas i Sverige fem miljoner år efter att det visats i USA och det kan jag inte vänta på. Att bero på tv-serier så är det just nu the best time of the year för en serienörd som mig. Alla serier drar igång. Missade till och med att Grey's anatomy och The big bang theory började redan förra veckan. Måste ta och titta på det! Det börjar ju en del nya serier också, jag har en som jag tänkt ge en chans. Quantico heter den. Det ska tydligen vara en blanding av grey's och homeland. Det handlar om en gäng som börjar sin utbildning på FBI. Den verkar bra och jag har redan hört bra recensioner om den. Annars kommer mitt serieschema inte vara lika fullspäckat som förra året. Det är Grey's, The vampire diaries, The orginals, The big bang theory och Chicago fire. Måste titta ifatt Chicago PD också. Sedan så börjar Chicago Med också, så jag får se om jag börjar följa det också. 
Annars så börjar alla andra serier efter jul. Då är det Pretty little liars, Teen wolf eller när faan det börjar? och New girl. Game of thrones kommer väl nästa vår, samma sak med Orange is the new black. Känns sorgligt att inte ha Glee att titta på. Det har jag följt stadigt varje vecka i fyra år. Men alla serier har en slut tyvärr. 
Mycket att titta på ändå, men det är härligt! Måste bara se till att prioritera skolan först. Men eftersom jag tydligen kommer ha ont i halsen för resten av mitt liv, så kommer jag ju spara tid på att inte träna. 
 
Jag hade i alla fall världens bästa måndag, eftersom Mamma, Mormor och Kusin Angelica kom hit och hälsade på. Tänk att jag inte träffat mamma på över en månad! haha det har aldrig hänt förut. Vi gick på stan, käkade lunch och fikade i solen. En sådandär perfekt dag. Hade en aning sperationsångest när de åkte hem. Jag har dock bokat bussbiljett hem till helgen så vi ses om bara tre dagar! Jippie. Ska bli kul att träffa pappsen och lillkorven då också. 
Idag har jag varit i skolan. Vi arbetade stenhårt med vårat projektarbete som ska redovisas på fredag och det gick bra. Vi fick toppenbra feedback av vår läraren när vi hade handledning! Vi har tydligen bäst språk av alla grupper! Baam! 
 
Nu är vi lediga två dagar och då ska jag bara plugga och nöta redovisningen så att det sitter tills på fredag. Är alltid väldigt nervös innan muntliga redovisningar men jag tycker ändå att det är kul. Känns som att jag är ganska bra på det. Vi får hålla tummarna på att det går bra. För mig är nyckeln att öva så mycket som möjligt. 
Har pluggat lite sedan jag kom hem, tagit en promenad och ätit gröt. För att jag inte orkade laga något. Fick massa goda matlådor av mamma och mormor, men jag vill spara dem! Haha. Men ska nog äta en imorgon, Ska försöka storhandla imorgon på cykeln också. Får se hur det går.. 
Nu tänkte jag ge mig på första avsnittet av Quantico. Får väl återkomma med recension. För ni bryr ju er så himla mycket. 
puss