Hej! Skulle ha bloggat igår, men jag somnade. Slutet på denna jobbvecka har varit stressig, utan att jag märkt det tror jag. Har nämligen haft en förjävligt magkatarr de senaste två dagarna, vilket jag får när jag är stressad eller orolig. Fick gå hem tidigare från jobbet i torsdags för att det verkligen krampade i magen. Känner av det litegrann nu också, men inte så farligt. Det är egentligen inget direkt oroande som händer på jobbet, men vi har lagt baraspara projektet på is ett tag. Så igår fick jag börja göra marknadsundersökningar. Vilket faktiskt är jättekul! Så jag klagar inte. Ska göra det hela nästa vecka. 

Slutade vid halv tre och åkte till optikerna och hämtade ut mina glasögonen! Alltså ni anar inte hur skönt det är att se. En helt ny värld! Ifrån ett annat perspektiv. Gick hem från hageby helt amazed av allt jag såg! Nu ser jag alla detaljer, grenarna på träden, vägmärken och klara konturer av hus och allt annat. Haha jag visste inte hur blind jag var egentligen! Så skönt. Känner mig faktiskt ganska fin i dem. Är nöjd med de bågar jag köpte. Ska fixa linser också, men måste vänja mig vid glasögonen några veckor. Känns så konstigt. Jag skjutsade pappa till en julfest igår bara för att få köra bil. Alltså att jag kört bil utan glasögonen förut är ju livsfarligt! Vet inte hur jag undvikit att köra på nån eller något. Det kändes som om jag var med i ett tv-spel. Allt var så overkligt! Jag såg alla vägmärken och jag såg vägen längre än tre meter framför mig! Haha det är så skönt. 

Nu väntar jag på att mitt ägg ska koka klart, så ska jag äta frukost och sedan åka till träningen. Har haft träningsvärk sedan i onsdag av passet jag körde då. Hon har en utfallsstegs övning som tar död på rumpan och de passet ska jag köra idag igen! Kommer att dö. 
Annars så ska det här bli en julig helg. Fillan och jag ska åka och julhandla och fixa stjärnor till våra fönster och sedan ska vi baka lussebullar och julgodis! 
Imorgon ska vi åka till landet och adventsfika med mormor och Findus. Mys! Är så lycklig att julen äntligen är här! Ska också äta godis. Min hälsomånad är över. 
Puss