Hej! Sorry för dålig uppdatering. Har inte direkt haft något att skriva om. Har jobbat och tränat. Är sjukt trött i kroppen. Har tränat fyra dagar i rad nu, riktigt hårda pass också! Men det är skönt. Tänker ta en löprunda imorgon bitti också. Bäst att gardera sig inför påsk så att man kan svulla i godis. Åt dock godis igår, Ops.. Det stod ett stort påskägg på jobbet. Och jag hade sen lunch och höll på att dö av hunger. Så jag åt lite choklad. Det var gott. 
Idag har också ägget stått där med men jag har inte tagit något. Men nu sitter jag och äter glass och kollar på biggest loser finalen. Blir så glad att jag gråter när jag ser hur dessa människor förändrar sina liv! Blir så glad. Även om jag inte ens kan jämföra mig själv med de människorna, så vet jag ändå hur det är att hata sig själv och sin kropp. Och lära sig att börja tycka om den. 

Är så glad att det snart är påsk! Endast två arbetsdagar kvar innan långhelg! Så jäkla skönt! Kan inte ens beskriva hur skönt det ska bli. Det har inte varit lätt att jobba på Telia idag. Ni kanske har hört att massor med tv kanaler ska försvinna från Telias utbud. Så 700 000 människor blir liksom av med kanal 5. Så det var ju inte bara en person som ringde in och var arg idag. Köerna var röda hela dagen. Men så är det. Det går bara åt så jäkla mycket energi när man hanterar arga kunder. Det är en kraftansträngning att inte börja skrika tillbaka. Men det är bara att ladda om. Imorgon jobbar jag kväll. Har haft mycket dagpass på senaste tiden, superskönt! Får in lite normal vardag då. 

I söndags såg jag sista avsnittet av Hart of dixie! Världen mysigaste tv-serie som tyvärr las ner alldeles för tidigt. Men det var ett superbra avslut! Det avslutade med att typ alla gifte sig och sjöng ett musikal nummer i slutet, Hart of dixie style! Så nördigt och cheesy, men ändå så bra! Kommer sakna den serien men är glad att det blev ett sådant bra slut! 
Nu ska jag fortsätta se säsong ett av pretty little liars. 
Puss