Hej! Hade verkligen tänkt att blogga igår men så blev det inte så. Surfet på mobilen tog slut så jag kunde inte göra det under dagen heller. Blir rädd för mig själv över hur mycket surf jag använder varje månad. Mina 6 gig tar liksom slut! Måste typ skärpa mig. Typ. 
Min jobbhelg flöt på bra, trots att det var ovanligt många som ringde in. Spenderade faktiskt lördagskvällen själv. Men det var förvånandsvärt skönt. Slutade kvart över fem, handlade på vägen hem. Tog en kort löprunda för att inviga mina skor. De är jättebra, fick inte alls ont i rumpan, vilket har varit mitt problem tidigare. Fick dock lite ont på sidan av fötterna, men jag tror att det beror på att jag glömde lägga i inläggen. Efter det tog jag en lång skön dusch, lagade mat, åt och la mig i sängen framför en film med en chokladkaka och somnade vid elva. Konstigt men skön lördagskväll. Har varit extremt pigg under helgen och har sovit så otroligt bra. Tränade efter jobbet igår och jag hade oförskämt mycket energi. Körde tjugo min på crosstrainern innan jag körde ett puls medel pass. Tog i som en galning och hade lätt kunnat köra ett pass till. Det märks dock idag, för jag har galen träningsvärk i ben och armar. Idag har jag varit tröttare. Femte jobbdagen i rad, så man börjar ju bli lite seg och redo för helg. Ångesten när jag kom på att det bara var måndag. Körde lite halvslapp träning idag efter att jag slutat jobbet. Hann inte med något pass då jag slutade kvart över sju. Så jag körde tjugo min crosstrainern (min nya bästa vän) och lite rygg. Självklart också mina obligatoriska sit ups som jag kör varje kväll hemma. Nu har jag duschat, ätit och betalat räkningar och ska nu slå på ett avsnitt av baby daddy. 
Jag började se true detective igår men jag var så trött så jag somnade. Ska ta tag i det nån gång när jag orkar. 

Bara att tagga två jobbdagar till, sedan är jag ledig på torsdag. Jag är så less på mitt jobb nu. Pga av att det är så högt tryck på kundtjänst har jag och några till fått ta fakturaköer och svara på fakturasamtal. Vi fick en timmes utbildning. Egentligen ska man ha tre veckor. Så det är tufft. Just nu ringer alla in om sina fakturor och det är det enda jag gör om dagarna. Men jag gör så gott jag kan. Men det är inte kul. Men jag har ju bara sju dagar kvar på Telia så I"ll be fine. 
Puss