Hej! Snart har ännu en jobbvecka gått. En kort denna gång! Skönt! En dag kvar. Det har flutit på bra. Har jobbat två sena kvällar och idag slutade jag halv sju. Men oj vad jag längtar till att sluta jobba med sälj. Pallar inte denna press och ångest att hela tiden sälja. Är så taggad på att börja plugga istället. 
Sitter nu på bussen på väg hem från träningen. Har sprungit lite på löpbandet och kört ett yogapass. Det var skönt. Yogan stoppar sådan där dåliga tankar.
Har tränat ganska lugnt den här veckan. Har sprungit 3.5 km innan jobbet i måndags och i tisdags. Hade ont i bihålorna i måndags så jag har tagit det lugnt. Nu känner jag ingenting så det är skönt! Imorgon hinner jag inte träna. Då blir det jobb till halv sex och sedan lite halvt Valborgsfirande. Valborg är väl lite en fjortishögtid och en ursäkt för småbarn att supa sig fulla. Jag var väl aldrig så, men jag är väl inte som alla andra ;) men det blir middag och god dricka med Fillan och Sofia och kanske någon majbrasa. Vi får se helt enkelt. På fredag åker vi ner till landet igen och stannar där hela helgen. Mormor fyller år så det ska firas. Ska också få träffa kusin Angelica som kommer hem idag efter att ha varit Mexico/Sydamerika i fyra månader. Det tar emot att erkänna, men lite har man saknat henne ;) hehe. 

Nu blir det lite mat, ska fixa min månadsbudget och see lite serier innan jag ska sova. 
Puss