Heej, andra jobbdagen. Det har varit kaotiskt och jag är supertrött, men det är fortfarande lika roligt och jag känner mig så mycket säkrare. Man blir helt slut i hjärnan framåt eftermiddagen. Det blir så när man liksom jobbar med att lösa problem, som vi nu i början väldigt ofta inte vet hur vi ska lösa. Ser fram emot morgondagen, men det ska också bli väldigt skönt med helg. 
Jag gick direkt till träningen efter jobbet. Eller sprang. Jag satt i samtal och fick jobba över några minuter och platserna på passen tar slut så fort. Så jag rusade in på Friskis och jag hann. Det var segt idag. Hade sådan träningsvärk från mördarpasset igår, jag glömde dessutom ta med något mellanmål att äta, så jag hade ätit någon sen halv tolv och var döhungrig. Men jag kämpade mig igenom passet och jag klarade det ganska bra. Men imorgon blir det en vilodag. 

Efter träningen firade vi mamma som fyller år idag! Grattis världens bästa mamma. Fillan och jag lagade god mat och mamma hade köpt semlor till efterätt. Haha hon smsde mig och bara "jag köper semlor, kan du inte äta det idag?" Så då kunde jag ju inte säga nej. Det är ju ändå födelsedag. Så nu har jag ätit min semla för i år och skippar det på själva semeldagen. Det var också den godaste semlan jag någonsin ätit. Helt perfekt, surdegsbröd, massor med mandelmassa och ett stort lock på! Perfect!

Så det har i det stora hela varit en riktigt bra torsdag. Dags att sova innan min hjärna kollapsar på riktigt. Måste samla nya krafter för en ny dag med problemlösning. 
Puss