Hola! Har inte orkat blogga på hela helgen men nu tänkte jag gå igenom lite om hur det var på bråvalla. Det var skitkul! Har sett så galet många bra artister och band. Vi var där när det öppnade på torsdagen, för att vi skulle se Markus krunegård som var första artisten ut. Vi stod långt fram och jävlar vad bra han var! Riktigt bra liveframträdande. Låtlistan var perfekt och han avslutade med korallreven och Vintergatan och med ett mäktigt tal om mänsklig värme. Då kände jag att jag kunde dö lycklig!  Sedan stod vi typ i kö i hundra år! Och åt mat! Vi satte oss ner och kollade på Ron Pope som jag aldrig lyssnat på förut och han var riktigt bra! Nu favorit. 
Sedan blev det Imagine Dragon och de var också superbra! Och direkt efter det Lana del Rey! Hon är helt fantastiskt. Hennes röst är magiskt och det kändes overkligt att faktiskt se henne på riktigt. 
Vi tittade lite på Iron maiden också bara för att det är coolt och avslutade med att gå runt och titta på lite olika band. 


På fredagen var det regnkaos. Vi gömde oss på en pizzeria innan vi åkte in till festivalen när det lugnat sig. Vi hann se slutet av Daniel Adams ray och sedan såg vi passenger, som verkligen överraskade! Hans konsert var jättemysig! Sen satte vi oss i komikertältet och såg Petrina Karlsson och Özz nujen. Jätteroliga. Sen gick vi runt lite. Såg lite av the kooks. The Hives såg vi också! De var superbra live och det var verkligen fart i konserten. Jättekul att se. Sen blev det Mando Diao men det var väl sådär. De är lite för flummiga. Fillan och jag gick och såg Maggio och hon var bra! Och det blev ännu bättre när fucking Håkan Hellström klev ut på scenen och de sjöng Hela huset tillsammans! Publiken blev galen och det var en cool upplevelse! Alla sjöng med och stämmningen var på topp. Sedan var det dags för kings of Leon som jag hade sett fram emot jättemycket, men det var sjukt tråkiga live. Dom ska man nog lyssna på hemma istället. Vi avslutade kvällen med att se lite av Alesso. Hatar egentligen sån musik!


Lördagen blev inte så festivalig. Jag var trött, fortfarande sjuk, det var äckligt kallt och inga band lockade. Amanda var dessutom inte med för hon låg hemma med feber. Så vi åkte in, såg laleh som faktiskt var jättebra. Jag var otroligt skeptisk innan men hon överraskade. Sen såg vi David Batra i komikertältet, gick runt lite, köpte upp alla pengar vi hade kvar på banden och åkte hem. Haha jag är kanske ingen festivalmänniska. Men det var skönt att komma hem och ta det lugnt. Jag skulle ju jobba dagen efter så jag behövde lite sömn. 


Så igår jobbade jag alltså 12-21.00 och idag är jag ledig. Är ledig hela veckan. Har fått så lite pass... Alla jag jobbar med, är förvånade över hur lite jag jobbar och hur konstigt mitt schema är. Vill jobba mer ju! Men jag får väl njuta av ledigheten nu då. Är fortarande förkyld och just nu känns det som att jag kommer att vara det hela jävla sommaren! 
Puss