hejsan, jäklar i helvetet vad jag känner mig slutkörd i kroppen. Efter en seg dag i skolan, där min koncentrationsförmåga låg i botten och jag därmed inte fick något gjort, har jag tränat även idag. Passet i city blev inställt denna vecka med, så efter att fått i mig lite yoghurt snabbt, satte jag mig på cykeln och cycklade till Ingelsta för att köra ett medel. Jag tänkte att det är ju inte så långt, det går fort. Men det tog längre tid än vad jag trodde, så jag fick stressa som tusan. Hade dessutom motvind hela vägen. Passet var kul, men det gick väääldigt segt. Har galen träningspass från långkörarpasset igår, speciellt i armar, axlar och rygg. Jag hade också huvudvärk och ont i ena foten. Haha allt talade emot mig. Men jag tog mig igenom passet trots att det var segt och cyklade sedan hem, denna gång i medvind. Det tog mig 25 minuter att cykla till ingelsta, kan tänka mig att det är ca. 4 och en halv/fem km dit. Jag tänkte, äh det tar väl en kvart, tjugo min, men jag tänkte inte på att jag inte riktigt har kommit in i cyklingen för i år än. Jag började cykla förra veckan. I sommras när jag jobbade på vitamex cyklade jag dit varje dag och började då att ta tid och försökte varje dag slå mitt rekord haha. Mitt bästa blev 5.2 km på 16 min. Haha ganska bra, trafiken och rödljusen spelade roll. Får väl jobba på cyklingen under våren och testa cykla till Ingelsta i sommar och se om jag kommer under 20 min haha. 
 
Jag funderade lite på det här med min blogg. Jag skriver så mycket om träning och kost, kan man kalla min blogg en träningsblogg? Fast det finns ju några saker som skiljer mig ifrån alla andra träningsbloggar. Jag har inte magrutor, jag dricker inte celisus och jag går inte runt och spänner mig på gymmet. Jag har fett på magen, jag äter youghurt med musli och tränar medeljympa med tanter. Så nej, jag har nog ingen träningsblogg. 
Nog funderat på det, nu ska jag se på supernatural innan jag ska sova. Det är jättebra, en klar ny favorit. Imorgon får det blir en vilodag. Min kropp behöver vila. Sa ju att jag skulle börja springa på tisdagar, men på lördag skriver jag högskoleprovet och tänker därför flytta det träningspasset till fredag istället. Träning sju dagar i rad är inte så bra. Behöver återhämtning, framför allt med tanke på att jag har kört extra hårt i helgen. Nej, imorgon blir det vila. 
 
Har inte ätit så bra idag. Jag har inte ätit onyttigt, men jag har varit så jävla hungrig, så jag har ätit mycket. Men det kanske jag var värd efter helgens träning. 
 
Frukost: Yoghurt med bannan, hallon och pumpakärnor, knäckemacka med ost på och en c-vitamin
Lunch: Pyttipanna, ägg och röbetor, två portioner haha, var som sagt hungrig. 
Mellanmål: Lite yoghurt med cheerios
Middag: Chicken nuggets i pitabröd men grönsaker och kall sås (oscars matdag haha)