hej, Nu ska vi vara positiva och bara hissa massor med saker, inte dissa. okej, nu ska vi se.. Jag hissar:
1. att hitta småpengar i fickan. Haha tänk när man är lite tjurig och så hittar man en tjuga i fickan som man inte visste att man hade. då blir man jätteglad. haha sådana där små saker som egentligen betyder ;)
2. Gamla skolkataloger och klassfoton. Jag älskar att titta i gamla skolkataloger och jämnföra gamla och nya kort. man kan sitta och skratta åt hur rolig man såg ut förut. Man kan gå tillbaka i tiden och komma ihåg gamla klasskompisar man haft och "take a trip down memory lane" Det är ju jättekul att sitta och prata om med kompisar.
3. Disney. Åhh vem älskar inte dom gamla disneyfilmerna. lejonkungen, tarzan, lillasjöjungfrun, aladdin och poccahontas och massa andra. Sådär fint tecknat och med jättefina sånger som jag nu älskar att sitta och lyssna på. Jag minns så väl hur man tittade på dom här filmerna på VHS. önskar att alla borde få växa upp med dom. Nu är det ju mer animerade fimer från typ pixar och sånt. Mera disney filmer. Jag har laddat ner och kollat på massor med filmer och jag blir helt nostalgisk. Åhh mer disney tacjk!
4, Gamla barnpogram som alla i minn ålder minns. alla minns väl Vintergatan? och anki och pytte? Och nalle har ett stort blått hus ;) Noaks ö?, och om man var en mojjeunge som jag så såg man väl på pokemon? Jag kommer inte på flera, men jag är ganska säker på att ni som läser det här och är runt 15 år redan befinner sig uppe i rymden eller i en teknad film i tankarna. det är sådana barnpogram som vi kommer berätta om för våra barn precis som våra föräldrar snackar om fem myror är fler än fyra elefanter och "från a-ö"  Jag, vad ska jag säga. att växa upp i slutet av 90-talet och början av 2000-talet rockade fett ;)