Hejsan på er och Gott nytt år! Kan inte fatta att det endast är en dag kvar av 2013. För mig är det fortfarande typ 2010 haha. Det skrämmer mig verkligen att tiden går så himla fort! Men måste ändå säga att 2013 varit ett riktigt bra år. Det har nog nästan inte hänt något negativt. Det enda är väl att jag har oroat mig så mycket för framtiden. Och nu när ännu ett år börjar lida mot sitt slut får jag ännu mera panik. Men jag ska göra 2014 till ett bra år! 
 
Idag har jag föresten äntligen tränat! Vi körde nyårsjympa haha. Ledaren hade en glittrig klänning på sig och så spelade hon "happy new year". Haha det var roligt. Så skönt att få röra lite på sig. Dock är jag fortfarande lite snorig men det är mycket bättre. Ikväll ska jag hem till Frida där vi ska äta god trerätters och ha de mysigt innan vi går ut och firar in det nya året. Är så taggad. Har dock en jävla beslutsångest över vad jag ska ha på mig. Har tre alternativ men kan inte bestäma mig. Vi får se hur det blir. 
 
Har funderat lite på nyårslöften. Några måste man ju ha.
 
  •  Träna som faan och bli duktig på att inte ät godis och annat skit igen. Världens klyschigaste nyårlöfte jag vet, men det är ju sant haha
  • Fixa tillräckligt bra betyg för att komma in på socionomlinjen på ett universitet. Känns just nu som en omöjlig dröm men jag ska faan försöka nå den. Ska plugga som en galning och klara det! 
  • Sluta oroa mig inför framtiden och njuta av att jag faktisk börjar bli vuxen och av att det är nu livet börjar. Ska förska se möjligheter istället för hinder. 
  • Vara stolt över mig själv. Har blivit mycket bättre på detta men tänker ha med det ändå. Ser ner på mig själv alldeles för mycket och det ska jag ändra på. 
Det är läskigt att tänka att jag inte har en aning om vad jag gör eller var jag är om ett år. Jag kanske bor på grönland och jobbar som sälskötare. Eller så är jag i någon stad och pluggar. Eller i USA och lever livet. Eller så jobbar jag som brevbärare. Eller så är jag arbetslös och ligger hemma och glor på serier och äter chips. Just nu känns det sista alternativet mest troligt. Haha så får vi väl hoppas att det inte blir. 
Här kommer lite bilder som får representera mitt 2013. 
Gott nytt år på er! 
puss