Hej! Asså jag vet att jag är en dålig bloggare, men nu har jag faan varit usel. Har helt ärligt inte hunnit. Har haft fullt upp med skolan och prioriterat andra saker. Jag har dejtat härliga Robinson Crusoe hela veckan. Låna den för typ, två månader sedan för att läsa den och skriva en uppsats om den i skolan. Jag kom på för en vecka sedan att jag kanske borde läsa klart den. Så jag har sträcktläst hela veckan. Skitdålig var den, men nu idag läste jag äntligen ut den och imorgon ska jag skriva uppsatsen hehe. Men nu är jag fett tagg. Har skrivit ner massa ideer och citat, så jag tror faktiskt att det blir ganska bra.
Vad har jag gjort förutom att läsa då. I fredags var vi ju på Diry Dancing! Åh vad den var bra. Jag är löjligt besatt av musikaler och jag älskade den! Haha. Det var en väldigt mysig kväll med resurangbesök och allt. Ni borde för övrigt se musikalen. I alla fall om ni älskar filmen som jag gör. Har sett den typ 148 gånger ;)
På lördag blev det lite mys på stan. Var jävligt trött hela dagen och det har jag varit ända sen dess. Typ noll ork. Tog mig i alla fall iväg till friskis i söndags och igår. I söndags passade jag också på att intervjua en ledare till våran skoltidning. Idag var jag där och tog bilder. Men även denna dag, spenderades med härliga Robinson och plugg. Men nu är jag klar och ska chilla hela kvällen. Big brother och top model avsnitten från igår väntar på mig ;)
Föresten, är jag den ända människan i hela sverige som har sett det 11 första avsnitten av säsong 9 av one tree hill. För det är så jävla bra och jag gråter hela tiden och har ingen att dela de med!  Förra veckan slog det verkligen rekord! så himmla bra. Åh vad jag kommer sakna denna underbara serie. Nu är det bara två avsnitt kvar, snyft.
Men nu ska jag som sagt se på top model. Sedan hoppas jag att vi ska äta snart, min mage kurrar och jag har typ inte ätit nått sen frukost.
puss