Hej! Hade en superbra afterwork igår! Det blev öl och burgare på bishops. Är så glad att jag får jobba med så fina människor! Vi har verkligen kul ihop! Min första riktiga AW blev lyckad! 
Det blev en ganska tidig kväll. Var hemma vid halv ett. 

Vaknade vid 9 på grund av smärtorna från mensvärk från helvetet! Alltså vaknade av att det gjorde så ont! Så överjävligt. Har känt mig som en svullen, känslig ballong hela dagen. Det fanns inte en chans att jag skulle sätta på migt tighta  jeans idag, så jag har gått i slitna haremsbyxor. Det funkar på jobbet det med. 
Jobbade till nio idag med. Det var jävligt segt. Vi satt alla och gäspade de sista timmarna. Imorgon ska jag börja dagen med en löprunda. Fem km ska jag springa! Och fort ska det gå. Hoppas att jag har mycket energi. Sen jobbar jag till nio imorn med. Så det blir fredagsmys på Telia. Men sen är det helg! Och nästa vecka har jag lite fler dagpass. 

Tog inga bilder igår men jag snor den här från Olivias instagram. Fast jag ser ut som jag vet inte vad. Hur kan mina leende alltid bli så stela, snea och fula. Kan titta mig i spegeln och tycka att jag ler fint, men så fort man riktar en kamera mot mig, då blir det fult. Haha, men ni är väl vana med fula bilder på mig. 

Nu blir det pretty little liars innan jag ska sova. 
Puss