Hejsan, imorse bestämde vi oss för att spontant åka till kålmården. Haha de hade halloween special så det var både bättre priser och roligare grejer att göra. Det var riktigt roligt faktiskt. Det gick omkring utklädda spöken (eller alltså, det var ju inte spöken som var utklädda utan människor utklädda till spöken) överallt och allting var halloweeninspirerat. Vi såg bland annat en spökteater och så gick vi ner i någon spökgruva som var som ett slags spökhus. Haha nån utklädd tjej skrämde Fillan så jävla hårt. Haha hon skrek så jävla högt och hoppade två meter upp i taket (observera att det var rekomenderat från åtta år och uppåt men det vara bara Fillansom skrek) 

Delfinshowen var jättebra! Minns att jag tyckte den var tråkig när jag var liten men nu var den riktigt bra. Den var baserad på filmmusik (haha det var därför jag gillade den) både harrypotter musik, sagan om ringen, lejonkunen och  Titanic. Så bra! Coola djur verkligen. Linbanan åkte vi också. Första gången jag testade den Det var kul trots att jag var höjdrädd halva biten. 
Mysig dag på kålmården med familjen helt enkelt! 

Kom precis hem så att jag hann åka till träningen och köra mitt favoritpass som jag missat två veckor i rad nu. Det var segt som tusan men lika kul sön vanligt. Haha i slutet var jag i väldigt behov av att gå på toaletten och vet ni hur svårt det är att göra jämfotahopp då? Dessutom sjöng de i låten samtidigt  "all the gates are open" och jag tänkte bara, ja det är de! Men det hände ingen olycka som tur va ;) 
Nu är jag trött efter att ha gått runt på kålmården och köttat träning. Har precis ätit upp min ben och jerrys och ser på film. 

Just det, har färgat håret också. Nu är det supermörkt igen. Blev lite chockad men jag ju haft den här färgen förut, det är nog bara för att det var så ljust innan. Jag är nöjd i alla fall. Trivs i mörkt hår! 
Jag återkommer med bild på det, antingen senare ikväll eller imorgon! 
Puss